Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii a site-ului nostru este elaborata de catre specialisti renumiti in domeniu si are rolul a informa vizitatorii asupra conditiilor ce trebuie indeplinite pentru a vizita site-ul nostru. Este foarte important sa cititi cu atentie aceasta politica, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta va trebui sa parasiti site-ul.

Se considera ca ati acceptat aceasta politica in momentul in care ati vizitat o alta sectiune a site-ului.

Informatiile nu sunt destinate folosirii in scop comercial, indiferent de forma in care sunt utilizate (copiere, reinterpretare, trunchiere, reformulare, etc) sau de mediul in care sunt folosite (virtual sau clasic).

Daca totusi doriti sa folositi aceste informatii in scop comercial va trebui sa aveti un acord scris din partea noastra.

Informatiile afisate pe site pot fi folosite fara nicio restrictie numai in scop propriu, dar va rugam sa le folositi cu atentie, deoarece sunt informatii de uz general si nu sunt adaptate pentru nicio situatie particulara.

In cazul in care doriti sa le folositi in situatii particulare va rugam sa va adresati specialistilor in domeniu.

Administratorul si echipa site-ului nu isi asuma responsabilitatea asupra informatiilor de pe site si a veridicitatii acestora si nu pot fi trasi niciodata la raspundere in cazul in care isi fac aparitia daune.