Confidentialitate

Politica de confidentialitate a inregistraredomenii.ro reprezinta una dintre preocuparile de baza a echipei noastre si este menita sa asigure o vizita placuta si anonima a vizitatorilor site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie politica expusa mai jos, deoarece se considera acceptata inmomentul in care veti accesa informatiile afisate pe oricare pagina a site-ului.

Site-ul nostru foloseste fisiere comerciale speciale denumite cookies ce sunt instalate in calculatoarele vizitatorilor si sunt responsabile cu colectarea datelor comerciale cum ar fi tara din care se face vizita, echipamentul folosit, tipul conexiunii internet, timpul petrecut pe site, numarul pagnilor accesate si timpul petrecut pe fiecare pagina, etc.

Analiza datelor colectate ne va ajuta in dezvoltarea ulterioara a site-ului prin imbogatirea gamei de informatii afisate si prin diversificarea surselor de informare sau prin marirea vitezei de raspuns a site-ului la solicitarile vizitatorilor.

Fisierele cookie nu pot culege alte date personale din calculatoarele unde sunt gazduite si nu vor face acest lucru in nicio imprejurare, iar datele comerciale culese sunt stocate in servere criptate special.

Fiecare utilizator poate refuza instalarea acestor fisiere atunci cand intra pe site-ul nostru printr-un refuz de instalare (sau prin efectuarea unor setari speciale ale browserului folosit) dar isi asuma riscul de a nu mai putea folosi site-ul la intraga capacitate.